TreningKosthold.no - Online Kostholds- og Treningsdagbok

I Go-You Go

Dette er en metode som egner seg for de som trener sammen. En intensitetsmetode som virkelig får det til å brenne i muskelene.

Hovedsaklig passer dette best for mindre muskelgrupper som armer (biceps/triceps), skuldre og legger. Store muskelgrupper vil kreve såpass mye energi at du går tom før effekten av denne treningsmetoden egentlig kommer til sin rett. I tillegg er det ikke akkurat en sikker og trygg treningsmetode for f.eks. knebøy.

Prinsippet er ganske enkelt. Du starter første settet med f.eks. bicepscurl med stang og kjører til failure (til du ikke klarer flere repetisjoner). Umiddelbart (uten å sette vektene i gulvet) tar treningskompisen din over vektene og kjører sitt første sett.

Når han er ferdig, kjører du igjen med en gang. For hvert sett blir antall repetisjoner og tiden du har mellom hvert sett til hvilke mindre og mindre.

Prøv ikke å fokuser på å telle repetisjoner underveis, men kjør helt til muskelen sier "stopp". La det være en konkurranse dere i mellom om å klare å kjøre lengste settet, men jeg kan garantere... Det går ikke lenger før du nærmest skriker om at treningspartneren din skal ta over.

Merk at dette er en intensitetsøvelse og skal ikke brukes for hver trening.

Så hva venter du på? Ta deg en tur på gymmet og la det brenne i muskelene :)Kommentarer
Av cr1efj 2/20/2024 kl 04:52:
qds6as

Navn:  E-post: