TreningKosthold.no - Online Kostholds- og Treningsdagbok
Trento Røyken/Hurum
hjemmeside http://trentohurum.squarespace.com/
e-post heidi@trento.no
telefon 47710477
adresse Åsveien 21
postadresse 3475 SÆTRE

Trento tilbyr trening for alle aldre

På Trento finner du treningstilbud for alle aldre. For de minste, barn mellom 5 og 11 år, tilbyr vi Trento Kids. Trento Kids foregår i sal, og har fokus på at barna skal finne glede i å bevege seg og utfordre kroppen på ulike måter. Timene er lagt opp slik at barna får variert sansemotorisk trening gjennom leken.

Er du over 13 år, har du muligheten til å trene på alle våre gruppetimer, både på sykkel og i sal. Egne priser gjelder for teen, se vår prisliste eller spør oss.

Fra og med det året du fyller 16 år, kan du trene i studio eller på en av de mange gruppetimene vi har på Trento. Vi kjenner viktigheten av personlig veiledning, og kan tilby veiledning og oppfølging til alle våre medlemmer. Ønsker du tettere oppfølging, kan du også benytte seg av en personlig trener.


Erfaringer/kommentarer for treningssenteret? Bruk kommentarfeltet under:

Kommentarer

Navn:  E-post: 

Del på Facebook
40 mm rhodium-plated steel blasted case with replica uk rhodium-plated steel blasted bracelet. The octagonal case has replica watches visible sand blasting at different watches uk levels and details are in place swiss replica watches.